Wednesday, March 30, 2011

sayang hari ini!pulstop!

assalamualaikum..

rasa nk snyum jer spanjang arini...boleh?
bkan per..sikit demi sikit bebanan yg maha berat tu da kian kurang..
minggu ni boleh diklasifikasikan sbgai mggu yang sangat sangat sibuk...
makanya ruang utk diri sendiri memang totally xda..
tidur pon agak agak ckup syarat..
memang agak kejam pada dri sendiri..huh~~

untuk arini jugak aku dengan bangganya telah melanggar disiplin uitm...pehh!!
rasa seronok berbaloi baloi la bila dapat meloloskan diri dari di tahan pak gad..
tapi kerja terkutuk ini dilakukan untuk sebab yang baik...so,xyah menyampah sgt..haha
mana taknya..ptg kena present,preparation hancus lagi..cuak wehhh
so, dengan tekad dan keazaman yg jitu..kami berempat pulang tanpa rasa bersalahnya even time tuh tgh brlangsung acara gilang gemilang di uitm..(mintak maaf prof. sahol..kami jnji xbuat lagik!)

untuk presentation time ptg tuh..aku xtaw nk komen macam mna..
dan aku jugak xtaw aku ptot hepi ker sedih..
sbbnya group kami perform xsetanding ngan group2 laen pon...agak tercorot di situ..
tapi yang memeranjatkan marks yang kami dpat adlah agk setanding dgn mereka mereka..
mungkin ini jugak yg dikatakan rezeki...ya dak???heee..^__^
so, fokus utama sekarang adalah repot...
kali ni harus! mesti! wajib! wat yang terbaik tuk repot..no mistake mistake okeh!


so, kengkawan wish me gud luck eh?
pray the best for me, then i will luv u..hahahahakkkkk

No comments:

Post a Comment