Sunday, December 25, 2011

kedahsyatan hujung semester dan hujung tahun

assalamualaikum..

lama rasanya xmenjengah blog yang daif ni. hmm..xda benda nk update actually. kehidupan hari2 tetap macam biasa. xda yang special aku rasa. rutin yang sama jer, campus life katakan. ada jugak aktiviti-aktiviti luar kampus aku join (xtermasuk aktiviti berpoya-poya hokeeyy), tp malas pulak nak bercerita, nak bergebang bagai..haaaiihhh! -__-

pejam celik pejam xcelik celik rupanya da habis pon pngajian aku kt uitm yerr..cepat betoi la 2 tahun dgree tu. so, lepas ni time to praktikal. satu lagi masalahnyee..tempat praktikal pon aku xdapat lagi. risau xsudah. even da study week sekarang da bnda lagi nk kna pkir. stress!

paling utama, aku xstart study pon lagi weh. memang cari nahas la. sem akhir ni bhaya sket, kang kantoi memang naya sangat la. apasal aku mlas sangat ni? sesapa yang baek hati tlong la brainwash aku sat. kot kot nanti aku buleh insaf sket. xbanyak, sket pon jadi la..ehee :p

okla, ckup la stakat ni dlu..thun dpan aku update lagi eh? haha..for those yg still sudi jengah blog ni even aku xupdate, i'm so sory..

p/s: kdg2 ada jgk entry emo. tu sbenarnya ekspresi jujur dari jiwa aku. moga Allah permudahkan jalan dan memberi ketenangan dalam jiwaku..aminnn~~

thanks guys for reading. doakan aku berjaya dalam final ^__^