Thursday, October 10, 2013

hari yang lemau

assalamualaikum ^^

harini serius aku rasa lemauuu sangat. mungkin sebab aku puasa so takda tenaga sangat. and mood aku pon sangat lah kelaut. ditambah pulak dengan bos aku yang membebel spanjang masa. serasa nak ja aku salotape mulut diaa.

eh bercakap pasal bos aku kan, aku macam tak suka sikit la dengan perangai dia ni. kekadang problem sikit ja. tapi dia suka buat kelam kabut dan jadikan problem tu besar. pastu dia sendiri kusut. pastu semua org nak di-fire-nya. perangai dia jugak sukar diramal taw. sekelip mata dia boleh ramah dan sekelip mata jugak dia boleh bebal. -__-

so, pendek kata arini aku xdak mud lgsg nk bekerja. dok kira detik nak balik jaa. hmmm..nasiblah esok cuti.
aku suka ja pegi keja. tapi yang aku tak suka bila kena hadap  dengan perangai unik dia. sakit kepala ahkak uollsss.

disebabkan tenaga aku cma berbaki 20% saja ni, makanya sudah tiba masa untuk aku cas energy balek.
keh, gudnite everybody........



~zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz~

Thursday, October 3, 2013

beger

Assalamualaikum

begitu kental sungguh memalam buta mengupdate entry. sebenarnya aku bosan plus esok pulak cuti. jadinya raya hindu la kenn. ekceli aku baru ja lepas kemas kemas borang untuk aku pos esok hari. dah la terpaksa ke Bertam sana. apa nak buat, kedah esok cuti pulekk. gini la caranya last-last minit bru terkejor-kejor nak pos. terpaksa jugak haku kensel plan ku untuk bermalas-malasan di hari cuti. tsskkk. apa pon harapnya sempat la sampai hari isnin ni. Aminnnnn...

eh..tetiba lapar la pulak perut aku ni. aku jenis xleh stay malam malam. kang mula la aku terasa nak makan macam-macam. eh sedap pulak kalau dapat makan mcd kan. dasar kuat makan. bahahaha


uih. sedapnyaa..omnomnomnom -__-

so, setelah diteliti dan dikaji penyelesaian kepada masalah aku sekarang adalah TIDOQ. harap-harap mmpi makan mcd. 

got to go. buhbaaaaiiiiii 


Wednesday, October 2, 2013

blank

assalamualaikum

hye olls..
aku bosan.
pandang kiri.
pandang kanan.
pandang cermin.
picit jerawat.
senyum sensorang.
perasan lawa.
belek fon.
on lagu.
layan perasaan.
bukak belog.
terkebil-kebil.


last but not least,


SORY, I'M BLANK!






Tuesday, October 1, 2013

kangen sama aku?

assalamulaikum..

I'M BACK!!!!

kahkahkah. macam kan org peduli sgt kau ada ke takdak kenn. tapi untuk mnjaga hatiku pelislah cakap hgpa rindu aku walaupon untuk menjaga hatiku semata-mata. mihmihmih.

hampir setahun dah aku tinggalkan belog  tak berupdate. tak bertanggungjawab sunggoh aku melakukan hal sedemikian rupa. sibuk sunggoh aku dengan hal duniawi ini. hewhewhew

lepas ni belog ni akan ku jadikan diary harianku. so, harapnya aku istiqamah la hapdet hari-hari. hgpa pon doakan sma noh. ihikss

k la eh, aku ada keja nak buat ni. tak leh lelama. sehingga berjumpa lagi. babaiiiiiiii


last but not least,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

MMMMMUUUUUAAAAHHHHHHHHH!!!!!!