Thursday, October 10, 2013

hari yang lemau

assalamualaikum ^^

harini serius aku rasa lemauuu sangat. mungkin sebab aku puasa so takda tenaga sangat. and mood aku pon sangat lah kelaut. ditambah pulak dengan bos aku yang membebel spanjang masa. serasa nak ja aku salotape mulut diaa.

eh bercakap pasal bos aku kan, aku macam tak suka sikit la dengan perangai dia ni. kekadang problem sikit ja. tapi dia suka buat kelam kabut dan jadikan problem tu besar. pastu dia sendiri kusut. pastu semua org nak di-fire-nya. perangai dia jugak sukar diramal taw. sekelip mata dia boleh ramah dan sekelip mata jugak dia boleh bebal. -__-

so, pendek kata arini aku xdak mud lgsg nk bekerja. dok kira detik nak balik jaa. hmmm..nasiblah esok cuti.
aku suka ja pegi keja. tapi yang aku tak suka bila kena hadap  dengan perangai unik dia. sakit kepala ahkak uollsss.

disebabkan tenaga aku cma berbaki 20% saja ni, makanya sudah tiba masa untuk aku cas energy balek.
keh, gudnite everybody........



~zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz~

No comments:

Post a Comment