Tuesday, June 26, 2012

kehidupan kini

assalamualaikum ^^

actually aku menaip entry ini dengan tahap kebebalan yang sangat tinggi. mahunya tidak, kelajuan berokben adalah lembab tahap dewa. begitu sengaja mendera hati dan perasaan aku ini. mahu update pon jd tersekat sekat, mahu cari keja pon terpaksa refresh berkali kali, mahu berfesbuk juga xloading penuh. grrrrr

ohh..yaa. lupa nak bagitau..eh, bajet orang nak taw pulak psal aku kannn..xkisah la derr..totap jugak nak bgitau yang pada saat ini dan ketika ini aku sudah bergelar penganggur. perasaan? sungguh bahagia tidak terkata, wuhuuu.. pertama tama sekali rasa best sbb tak terikat dengan sebarang tanggungjawab sbgai student dah. i mean no more assigment, presentation, test, final, n bla bla bla...so bleh khatam 5 6 episod drama korea tanpa rasa bersalah sedikit pon dan juga mampu tidoq tanpa batasan di siang hari. indah bukan? heuheuheu. eh, tp jangan ingat  aku pemalas pulak yer, asek nak tdoq ajer. pagi pagi tetap bangun awal kemas rumah, masak masak, mopmop. dalam pkul 2 lbih2 baru lah tdoq, afdal kan? motif cerita? nak backup diri sendiri lettew! hikhik (gelak sopan sopan smbil tutup mulut)



unofficially grad. wehoo! 



BYEP!







Friday, June 1, 2012

edisi lap habuk!

assalamualaikum^^

hye june!
plez be nice to me!
moga bunga bunga berkembangan di bulan ini =)