Friday, February 10, 2012

malam ini

assalamualaikum dear readers! ;)

just short update!
malam ni adalah malam yang sangat tenang tahu? mendengar titis titis hujan menimpa atap bumbung, dengan angin yang sepoi sepoi bahasa sambil melayan puisi cerita terindah, ohh, heavennyaa. lagi bertambah heaven bila mana esok adalah hari cuti, hari yang sangat sangat ku tunggu, seriously! dalam kepala hotak siap da buat perancangan nak bangun pkul brapa. memang dasar tak leh wat menantu. ye, aku tahu tu.


huwaaarrgghhh..ngantok sudah. time to sleep yah! nite people ^__^






4 comments:

  1. bestnya tidoooo....hai..baru follow blog kamu..klau ada masa nnt singgah la blog saya..kalau sudi follow lg bagus..hehe boleh share cerita nnt (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee..okeh dear. i'll follow u back. thanks sudi singgah :)

      Delete