Monday, January 9, 2012

ya! ini khabar gembira

assalamualaikum.



legaaa..finally i got the practical placement. heh! kemain susah benar nak dapatkan tempat. suma tempat macam sangat limit. so, pagi tadi bilamana PERKESO call and bagitau yang dia setuju nak ambik aku as practical student, terasa sangat sangat sangatlah lega. happy?excited? xsangat ponn.. sbabnya bagi aku asal ada  jer dari xda..kekeke ;P

so, xsampai sbulan pon dari sekarang aku kan start praktikal. rasa macam xpecaya da nak habis blajar rpanya -__-  cepat betol msa bejalan, ehh..tak tak, msa da berlari sekarang. jadiknya, lepas ni kenalah prepair diri sendiri agar lebih bermatlamat..hikhik. padahal azam tahun baru 2012 pon tak list lagi. ehh, jap jap..setahu aku, setiap tahun aku mana da azam, klu ada pon xpnahnya nak tertunai, kekeke..canner tu?

pada kekawan uitm bib part 5 yang tak dapat lagi tu, nasihatku untuk kamu kamu, sila teruskan usaha ya? hantar dan terus hantar permohonan lagi. esok lusa ada la tu. kalau xdak jugak sila la buat praktikal anda di rumah sja, heh! :p



psst: dear friends, plez pray for me for my last paper on this 16th january ya? PEACE YAWW ^__^


2 comments:

  1. wahh.. samelah dgn saya practical gak. huhu. anyway nice blog n jemputla ke blog saya

    ReplyDelete
  2. ooo..yeker?best of luck utk awk! :)

    ReplyDelete